Evas Paley cafe Göteborg fika

Jobba hos oss

Vi håller ständigt ögonen öppna efter duktiga killar och tjejer som vill vara en del av vårt härliga gäng. Det viktigaste är att du är en glad och energirik person, och att du älskar att jobba med service.

Hos oss kan du bl.a. jobba som cafébiträde, kallskänka, disk- och avdukningspersonal och städare. Evas Paley ingår i en större cafékoncern och det finns stora möjligheter till utveckling inom koncernen, vi växer snabbt och är du driftig och tar för dig så ligger möjligheterna öppna. 

Det är viktigt för oss att de som jobbar hos oss har ett genuint intresse för mötet med människor och tycker om att ge service utöver det vanliga. Det är personligheten som avgör om du får jobb hos oss.

Jobbar du som cafébiträde hos oss så får du gå vår interna baristautbildning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänst Ort Datum
Vikarierande köksansvarig Göteborg 2015-06-15

Sommarvikarie till köket på Evas Paley som till hösten kan leda till en deltid/heltidstjänst som cafebiträde.

Vi söker en morgonpigg och positiv person med stor känsla för service som trivs med att jobba i ett högt tempo. Det är viktigt att du är strukturerad och har en god planeringsförmåga. Du jobbar till största del i vår beredning med produktion av smörgåsar, lunchbuffe, samt ansvarar för beställningar och egenkontroll.

Vissa timmar under dagen är arbetet lagt i kaféet med gästbemötande, kaffe, disk och andra sedvanliga kafésysslor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Känner du att du letar efter ett jobb med härlig gemenskap och varierande arbetsuppgifter är detta rätt för dig! 


Välkommen med din ansökan

 

 

 

 

 

 

 

Platschef Evas Paley Göteborg 2016-02-24

Evas Paley är en mötesplats där vi vill att våra gäster ska trivas. Vi serverar kaffe, bakverk och goda maträtter och utvecklar och förnyar ständigt vårt kafé för att möta gästernas förväntningar.
Vi söker nu en platschef som vill driva Evas Paley framåt.

 I dina ansvarområden ingår att:

 -Ansvara för den dagliga driften av kaféet och på plats utveckla det löpande arbetet.

-Budgetansvar

-Aktivt arbeta med caféets lönsamhet

-Följa upp och mäta kaféets ekonomiska resultat, rapportera till huvudkontoret

-Utveckla personalens kompetens och följa upp ansvar och rutiner

-Ansvara för personalfrågor, timregistrering, schemaläggning etc.

-Ansvara för vissa beställningar

-Hygiensäkring och egenkontroll

-Vara med vid rekryteringar samt utbilda ny personal

 

Är detta rätt utmaning för dig?

 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledande befattningar inom restaurang/kafé/fast food eller liknande verksamhet. Du har gedigen kunskap och förståelse för drifts- och medarbetarfrågor. Du är en strukturerad och målmedveten person och har ett brinnande intresse för service samt mat och dryck.

 

Du är energirik, initiativtagande och har en förmåga att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Ständiga förbättringar är en naturlig del av ditt ledarskap. Du har lätt för att skaffa dig överblick, är inte rädd för att fatta snabba beslut och har en förmåga att hålla huvudet kallt i pressade situationer.

 

Du har med dig rätt värderingar från start och har hjärtat på rätta stället, men är inte rädd för att fatta obekväma beslut när det krävs.

 

Stor del av arbetet är förlagt i kaféet, där du arbetar tillsammans med resten av ditt team. Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta lördagar. Arbetet kräver stort engagemang och är mycket utvecklande och roligt för dig som vill satsa. Som platschef krävs att du kan arbeta självständigt med att driva din egen enhet, även om du arbetar direkt underställd vår operativa chef, som finns tillgänglig för stöd och ledning.

 

Vi söker dig som ser en anställning hos oss som en långsiktig satsning. 

Anställningen är på 100% 

 

Välkommen med din ansökan

Vi tar emot ansökningar och håller intervjuer löpande

 

 

 

Aktiv: Ja